Örtterapi

   

Dofter, smaker och vackra växter i min örtaträdgård.

Men jag ville använda dom till mer än att lukta och titta på!

Ommöblering i örtagården                         Egna torkade örter


Under 2018 utbildade jag mig till Örtterapeut och mitt mål är att kunna hjälpa dig med olika problem såväl fysiska som psykiska. Jag håller fortfarande på att lära mig, så det tar sin tid. Men ha tålamod - både med mig och dig själv!

Du hittar mina kontaktuppgifter längst ner.


Vad kan du få hjälp med?

Det mesta skulle jag säga. Men du får komma hit på ett första möte och då berättar du vad du vill ha hjälp med, vilka problem/sjukdomar du har eller har haft, vilka mediciner och kosttillskott som du tar, hur ditt liv ser ut mm.


Efter det så tar det ett par dagar innan jag återkommer till dig med ett förslag på vad du skulle kunna lägga till eller ta bort i ditt liv. Det kan vara att ändra på kosten, lägga till olika örter och/eller kosttillskott. Troligen lite av varje. Än så länge har jag ingen egen  försäljning av örter eller kosttillskott men det hoppas jag kunna ha längre fram.


Efter 2-3 månader gör vi en uppföljning och ser hur det har gått. Ja, det tar längre tid med örter. De jobbar långsammare än "vanlig" medicin, men de gör det på naturlig väg och utan eller med betydligt mindre bieffekter. Förhoppningsvis kommer du att må bättre. Men det krävs tålamod!


____________________________________________________________


 Kontakt


Susanne Skalstad

Annebergsgatan 43, Forshaga

Tel  072-007 49 64

Mail  susanne.skalstad@gmail.com