Triggerpinne

Du som hjälper andra - kom ihåg att ta hand om dig själv !Triggerpinnen skona dina tummar, knogar och leder när du trycker triggerpunkter.


  När jag jobbade som massageterapeut kände jag att det tog hårt på min egen tumme att göra många triggerpunkts-behandlingar.


  Jag lät tillverka en triggerpinne på ett svarveri. Visst missar man lite i känslan om man har en pinne istället för sin egen tumme eller knog. Men efter lite övning fungerar den lika bra – och jag skonade dina egna leder.


  Pris:  SLUTSÅLD

  ____________________________________________________________


  Triggerpunkter

  En triggerpunkt är en extremt ond punkt som ger en strålande smärta ut i kroppen. Genom att lägga ett djupt, konstant tryck på punkter (jo, det gör ont... ) kommer smärtan att släppa. Det känns nästan som den "rinner" bort. När första nivån av smärta har försvunnit går man lite djupare och upprepar proceduren. Efter det brukar triggerpunkten vara borta vilket innebär att all smärta som varit förknippad med den också är borta.


  Som massör, zonterapeut, kiropraktiker m fl kan man ha nytta av en triggerpinne.

  ____________________________________________________________


  Kontakt

  Kontakta Susanne Skalstad på 072-007 49 64 eller på mail  skalstad.susanne@telia.com

  ____________________________________________________________  Crasagi amet neque risus quis consectet libero. In nibh dolor rutrujm at rutrium eget llamcorper..