Triggerpinne

Skalstad.se

Triggerpinne

Du som hjälper andra - kom ihåg att ta hand om dig själv !Triggerpinnen skona dina tummar, knogar och leder när du trycker triggerpunkter:

  • Triggerpinnen är svarvad i bok och oljad med paraffin,
    vilket ger en skön och naturlig känsla i handen.
  • Du fördelar trycket med hela handflatan och får mer kraft.


Triggerpinnen säljes endast till dig som arbetar professionellt inom olika kroppsterapier som t ex massage, zonterapi, kiropraktik eller som naprapat.


Idéen till Triggerpinnen fick jag när jag jobbade som massageterapeut och kände att det tog hårt på min egen tumme att göra många triggerpunkts-behandlingar. Efter att ha låtit tillverka ett antal olika pinnar tycker jag att den här fungerar bäst.


Missar man inte lite i känslan om man har en pinne istället för sin egen tumme eller knog? Jo, men efter lite övning fungerar den lika bra – och du skonar dina egna leder.


Storlek:

Längd c:a 7 cm

Diameter "huvudet" c:a 4 cm

Diameter "spetsen" c:a 0,7 cm


Pris (exkl frakt):

100 kr per styck

80 kr per styck om du köper 5 st eller fler


Maila din beställning till mig så mailar jag tillbaka en bekräftelse med pris inkl fraktkostnad. Se Kontakt.

____________________________________________________________


Triggerpunkter

En triggerpunkt är en hyperond punkt som ger en strålande smärta ut i kroppen. Genom att lägga ett djupt, konstant tryck på punkter (jo, det gör ont... ) kommer smärtan att släppa. Det känns nästan som den "rinner" bort. När första nivån av smärta har försvunnit går man lite djupare och upprepar proceduren. Efter det brukar triggerpunkten vara borta vilket innebär att all smärta som varit förknippad med den också är borta.


Som massör, zonterapeut, kiropraktiker m fl kan man ha nytta av en triggerpinne.

____________________________________________________________


Kontakt

Kontakta Susanne Skalstad på 072-007 49 64 eller på mail  skalstad.susanne@telia.com

____________________________________________________________Crasagi amet neque risus quis consectet libero. In nibh dolor rutrujm at rutrium eget llamcorper..